Psykoterapiaryhmä alkamassa

 

Ryhmäpsykoanalyytikko  Kaj J. Davidkinin täydentyvässä psykoterapiaryhmässä on vapautunut tilaa kahdelle miesjäsenelle ja yhdelle naisjäsenelle. Ryhmään otetaan korkeintaan kahdeksan jäsentä, miehiä ja naisia.
Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 17.30-19.00 välisenä aikana.
Ryhmä kokoontuu osoitteessa Mannerheimintie 98 A 27, 00250 Helsinki, 6krs. Vastaanotolle on hyvät julkiset liikenneyhteydet.
Kyseessä on nk. täydentyvä psykoanalyysiryhmä. Kun joku/jotkut jäsenet lopettavat sovitusti ryhmän, täydennetään ryhmää vastaavasti uusilla jäsenillä/jäsenellä.
Täydentyvä ryhmä tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden tunnistaa ja läpityöstää omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kuvitelmiaan niillä mielensä alueilla, jotka hän kokee omaa elämäänsä ja ihmisisuhteitaan
estäviksi tai häiritseviksi. Me omaksumme asioita hitaasti, joten sisäiseen muutokseen tarvitaan riittävästi aikaa. Tämä täydentyvä psykoterapiaryhmä pyrkii tarjoamaan jokaiselle jäsenelleen hänen tarvitsemansa ajan riittävän mielen sisäisen muutoksen aikaansaamiseksi.
Ryhmä maksaa 60 euroa / puolentoista tunnin istunto. Ryhmäpsykoterapia on edullinen ja tiivis hoitomuoto, joka joissakin tapauksissa on yksilöterapiaa parempi vaihtoehto. Ryhmäpsykoterapia soveltuu myös hyvin
yksilöpsykoterapian jatkohoidoksi. Kustannuksiin voi tarvittaessa hakea Kelalta kuntoutustukea, koska ryhmän psykoanalyytikko on Kelan hyväksymä nimikesuojattu (Valvira) vaativan erityistason ryhmäpsykoterapeutti.
Yhteystietoni ovat:
Kaj J. Davidkin, psykologi FM
nimikesuojattu psykoterapeutti (EFPP)
psykoanalyytikko (IFPS)
ryhmäpsykoanalyytikko (IAGP)
yksilö- ja ryhmäpsykoanalyysin kouluttaja ( Therapeia-säätiö, Suomen ryhmäpsykoterapia ry)
Guest member (The British Psychoanalytical Society)
organisaatiokonsultti (FINOD)
Lisätietoa myös: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelin: 0400-912161