Kouutusryhmäpsykoanalyytikko  Kaj J. Davidkinin täydentyvässä psykoterapiaryhmässä on vapautunut tilaa yhdelle naisjäsenelle. Ryhmään otetaan korkeintaan kahdeksan jäsentä, miehiä ja naisia.
Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin klo 16.15-17.45 välisenä aikana.
Ryhmä kokoontuu osoitteessa Mannerheimintie 98 A 27, 00250 Helsinki, 6krs. Vastaanotolle on hyvät julkiset liikenneyhteydet.
Kyseessä on nk. täydentyvä psykoterapiaryhmä. Kun joku jäsen jättää ryhmäpaikkansa täydennetään ryhmää vastaavasti uusilla jäsenillä.
Täydentyvä ryhmä tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden tunnistaa ja läpityöstää omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kuvitelmiaan niillä mielensä alueilla, jotka hän kokee omaa elämäänsä ja ihmisisuhteitaan
estäviksi tai häiritseviksi. Me omaksumme asioita hitaasti, joten sisäiseen muutokseen tarvitaan riittävästi aikaa. Tämä täydentyvä psykoterapiaryhmä pyrkii tarjoamaan jokaiselle jäsenelleen hänen tarvitsemansa ajan riittävän sisäisen muutoksen aikaansaamiseksi.
Ryhmä maksaa 65 euroa/ henkilö /puolentoista tunnin istunto. Ryhmäpsykoterapia on edullinen ja tiivis hoitomuoto, joka joissakin tapauksissa on yksilöterapiaa parempi vaihtoehto. Ryhmäpsykoanalyysi soveltuu myös hyvin yksilöpsykoterapian jatkohoidoksi. Kustannuksiin voi tarvittaessa hakea Kelalta kuntoutustukea, koska ryhmän psykoanalyytikko on Kelan hyväksymä nimikesuojattu (Valvira) vaativan erityistason ryhmäpsykoterapeutti. Kelan korvausta voi anoa enintään kolmeksi vuodeksi. Kela korvaa n. 40 euroa /istunto.
 
Yhteystietoni ovat:
Kaj J. Davidkin, psykologi FM
nimikesuojattu psykoterapeutti (EFPP)
psykoanalyytikko (IFPS)
ryhmäpsykoanalyytikko (IAGP)
yksilö- ja ryhmäpsykoanalyysin kouluttaja ( Therapeia-säätiö, Suomen ryhmäpsykoterapia ry)
Guest member (The British Psychoanalytical Society)
organisaatiokonsultti (FINOD)
Lisätietoa myös: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelin: 0400-912161