Ryhmäpsykoanalyytikko  Kaj J. Davidkinin täydentyvissä psykoterapiaryhmissä vapautuu  paikkoja seuraavasti: Tiistaisin klo 17.30-19.00 kokoontuvaan ryhmään vapautuu miespaikka tammikuun alusta 2024. Torstaisin klo 16.30-18.00 kokoontuvaan ryhmään vapautuu nais-ja miespaikka tammikuun alusta 2024. Ryhmään otetaan korkeintaan yhdeksän jäsentä, miehiä ja naisia.
Ryhmä kokoontuu osoitteessa Mannerheimintie 98 A 27, 00250 Helsinki, 6krs. Vastaanotolle on hyvät julkiset liikenneyhteydet.
Kyseessä on nk. täydentyvä psykoanalyysiryhmä. Kun joku/jotkut jäsenet lopettavat sovitusti ryhmän, täydennetään ryhmää vastaavasti uusilla jäsenillä/jäsenellä.
Täydentyvä ryhmä tarjoaa jäsenelleen mahdollisuuden tunnistaa ja läpityöstää omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kuvitelmiaan niillä mielensä alueilla, jotka hän kokee omaa elämäänsä ja ihmisisuhteitaan
estäviksi tai häiritseviksi. Me omaksumme asioita hitaasti, joten sisäiseen muutokseen tarvitaan riittävästi aikaa. Tämä täydentyvä psykoterapiaryhmä pyrkii tarjoamaan jokaiselle jäsenelleen hänen tarvitsemansa ajan riittävän mielen sisäisen muutoksen aikaansaamiseksi.
Ryhmä maksaa 75 euroa / puolentoista tunnin istunto. Ryhmäpsykoterapia on edullinen ja tiivis hoitomuoto, joka joissakin tapauksissa on yksilöterapiaa parempi vaihtoehto. Ryhmäpsykoterapia soveltuu myös hyvin yksilöpsykoterapian jatkohoidoksi. Kustannuksiin voi tarvittaessa hakea Kelalta kuntoutustukea, koska ryhmän psykoanalyytikko on Kelan hyväksymä nimikesuojattu (Valvira) vaativan erityistason ryhmäpsykoterapeutti.
Yhteystietoni ovat:
Kaj J. Davidkin, psykologi FM
nimikesuojattu psykoterapeutti (EFPP)
psykoanalyytikko (IFPS)
ryhmäpsykoanalyytikko (IAGP)
yksilö- ja ryhmäpsykoanalyysin kouluttaja ( Therapeia-säätiö, Suomen ryhmäpsykoterapia ry)
Guest member (The British Psychoanalytical Society)
organisaatiokonsultti (FINOD)
Lisätietoa myös: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puhelin: 0400-912161